Jom Follow!!

CeRiTa PaNaS YaNG PaTuT aNDa TaHu

Sunday, 18 August 2013

Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 18 Ogos 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malamMia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

41 comments:

  1. singgah dr segmen kak.mia^^
    http://kakikerja.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  2. Datang sini dari segmen yang sama. Jemput singgah ENTRY SINI :)

    ReplyDelete
  3. as salam..nik singgah sini dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang same....klik kat suineh ek!!!!heheheeheh...

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen kak mia..done follow dan jemput singgah ye :)

    http://biskutcelup.blogspot.jp/

    ReplyDelete
  6. Salam, Nad dari segmen yg sama singgah ke blog ini :)Jemput juga ^^
    http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  7. Terima kasih =) kita da follow balik.

    http://hydrangeaslove.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  8. Tuan rumah...sy dtg balas kunjungan. Selamat bersegman! #547

    ReplyDelete
  9. berbalas kunjungan dari segman yg sama

    http://mahiraridzuan.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen yang sama juga :)
    terima kasih kerana sudi singgah blog cik kumbang :)
    feel free to grab the freebies :)

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum . . balas komen . . terima kasih sudi singgah . :) dari segmen yang sama juga :)

    ReplyDelete
  12. slmt bersegmen & salam aidilfitri ^^
    fllow cni #551, jemput singgah (:

    ReplyDelete
  13. singgah daripada segmen sama. thanks singgah blog ain :)

    ReplyDelete
  14. singgah dr segmen yang sama...jom singgah blog ahkak

    http://eryati.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  15. follow dan blogwalking sini...
    #552

    ReplyDelete
  16. selamat hari raya..singgah dr segmen yg sama :)

    http://dilaella.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  17. salam...dtg sini dari segmen yg sama...done follow sambil klik tabung raya

    ReplyDelete
  18. singgah dari segmen yg sama..:)

    ReplyDelete
  19. singgah dari segmen mialiana.com
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html
    jemput singgah ye...

    ReplyDelete
  20. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah di update dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  21. dari segmen yg sama..

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  22. singgah semula...done follow..

    ReplyDelete
  23. Baru sempat balas kunjungan...
    Dari segmen yg sama...
    http://ainblogger.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html?m=1

    Jom join contest:
    http://ainblogger.blogspot.com/2013/08/5years-blogs-birthday-contest.html?m=1

    ReplyDelete
  24. hi thanks yea, singgah balas kunjungan dari segmen yg sama & done followed #559 :)
    kalau sudi follow la balik ye. tq :)

    http://ourrandomrainbow.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  25. singgah jap sementra tunggu result..
    gud luck..
    :)

    ReplyDelete
  26. Salam tuan rumah! Datang membalas kunjungan dari segmen yang sama... Follow done! Salam kenal.. Mieza nak buat bloglits lah untuk peserta2 segmen kak mia ni.. Jom support sesama blogger! ^_~ Follower #561!

    ReplyDelete
  27. Membalas kunjungan...selamat bersegmen..terima kasih singgah & follow blog saya
    http://ummiberbicara.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html
    "SELAMAT HARI RAYA"

    ReplyDelete
  28. datang dari segmen http://darlieyana.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html .... follow sini.. :D

    ReplyDelete
  29. done hack this blog

    http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  30. Asssalammualikum...mselim3 dah follow sini, datang dari segmen yg sama,,,

    http://mselim3.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  31. PCL singgah sini dari segmen sama http://www.nazlee.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  32. Singgah dari segmen yg sama..done follow back.. ;)

    ReplyDelete
  33. tahniah

    http://www.mialiana.com/2013/08/pemenang-segmen-12-jam-follow.html

    ReplyDelete
  34. salam, tahniah ye sbb menang segmen kak mia liana...

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

    ERAZ datang dari Segmen 12 Jom Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.. Jom Jom Follow & Blogwalking..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  36. haiiii...selamat bersegmen...
    salam kenalan and follow sekali...huuu =)

    ReplyDelete
  37. Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  38. BW dr segmen same ^_^

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete