Jom Follow!!

CeRiTa PaNaS YaNG PaTuT aNDa TaHu

Monday, 27 January 2014

Fridge Magnet Tupperware

Assalamualaikum....

KLA beli fridge magnet lagi...dah lama beli cuma baru nak update.Kali ini KLA beli yang brand Tupperware...
Harga?...fuh boleh tahan juga ler,tapi minat punya pasal,pejam mata aje ler...


Fridge magnet nih KLA beli di FB Zalin Collectibles

Yang best beli kat beliau,siap dapat percuma crunch wafer....;)

Sesiapa yang berminat boleh ler ke facebook beliau...ada macam-macam lagi fridge magnet produk tupperware yang beliau jual....

Enjoy!!!...




5 comments:

  1. jarang jumpe...mcm comel plak kn

    ReplyDelete
  2. eh, cane x penah tgk pon nie..klu key chain, memg byk koleksi...xleh jadi nie..kena kumpoi gak...hehehe..

    ReplyDelete
  3. igt yg wafer tu pun fm jugak...

    ReplyDelete