Jom Follow!!

CeRiTa PaNaS YaNG PaTuT aNDa TaHu

Wednesday, 6 February 2013

Fridge Magnet Air Asia

Hi.....
Ayuh join buat siapa-siapa yang belum join...
Menangi hadiah yang ditawarkan...;)

Hari ni aku hepi coz...akhirnya berjaya juga memiliki Fridge Magnet Air Asia

24hb dan 28hb Januari hari tu aku ada naik Air Asia...
memang awal-awal lagi dah plan nak beli fridge magnet...
tapi hampa,stok dah abis...melepas ler...dah ler bukannya selalu naik Air Asia...

Bila balik daripada jalan-jalan tuh,bukan FB geng-geng magnet...
semua orang duk sembang pasal fridge magnet Air Asia yang dah habis stok...
Rupanya ramai yang duk cari fridge magnet Air Asia ni...patutler habis.

Dalam ramai-ramai duk sembang pasal kekecewaan mereka,tetiba keluar satu post oleh Sarimah Ismail
yang dia jual fridge magnet Air Asia dengan harga RM28...Wow!!apa lagi,aku pun grab ler satu...
Kalau aku beli dalam flight hari tuh harga rm29.90....yang nih lagi murah...huhuhuhuuu..Setelah urusan jual beli,pos....then hari ni aku dah dapat....suka 100x...bertambah koleksi fridge magnet ku....;)


10 comments:

  1. nak beli jugak. macam mana nak beli??

    ReplyDelete
  2. sy dah cari sarimah ismail tu kat fb, tp x tau yg mana satu sbb byk sgt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry lambat reply....kat entry saya,saya dh link ke fb Sarimah.just klik kat nama Sarimah Ismail tu...;)

      Delete
  3. alamak.. ter bekenan lea plak tgk.. nk beli jugak lea.. ni ada tempoh ke jualan dia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pasti ler....depend stok dia kot...cuba tanya akak sarimah tuh...just klik nama dia kat post di atas...;)

      Delete
  4. Tambah koleksi fridge magnet jom :)

    http://susunatursioca.blogspot.com/2013/09/sticky-post-berita-baik-ada-penaja.html

    ReplyDelete